BEAUTY & PEDICURE FABIENNE

Prijs per product is € 11,50
Schimmelnagels:
Is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojoba-olie en tea tree. De oplossing voor mycosenagels bestaat uit een reukloze, kleurloze, gelachtige substantie, die gemakkelijk in het gebruik is. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist géén water. Bij een correct gebruik ziet men vaak al na een paar weken resultaat: de nagel wordt zachter, beter van kleur en beter te behandelen.  Ook voor mensen met diabetici.
 
Voetschimmel:
De oplossing voor Voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen. En bevat ook geen water.
 

Anti-Schimmelspray:

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel / mycosenagels.

 

Voetbalsem:

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Ook gaat deze voetbalsem het ontstaan van schimmels tegen.

 

Blaren:

Blaren ontstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming. Een paar druppels op de voeten aanbrengen en Daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Regelmatig gebruiken. Geschikt voor diabetici.

 

Kloven:

Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen!

 

Nagellak en Nagellakremover:

Deze unieke nagellak is speciaal ontwikkeld voor schimmelnagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is - in tegenstelling tot gewone nagellakken - wordt de nagel niet vochtig onder de lak waardoor de behandeling van schimmelnagels gewoon doorgang kan vinden. Uiteraard kan deze nagellak ook gebruikt worden op gezonde nagels.

Wel moet deze nagellak verwijderd worden met speciale nagellakremover.

 

Voetspray:

Een heerlijk frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus voor.

 

Wintervoeten:

Wie last heeft van wintervoeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid. Geschikt voor diabetici.

 

Wratten:

Wratten zijn met dit product uitstekend te bestrijden. De glycerine, het sodium borate en een klein beetje salicylzuur zorgen voor een zeer goede werking. 2x per dag aanbrengen is voldoende. Niet te gebruiken voor kinderen onder de 3 jaar.

Top